Hyperpigmentation serum

RM49.90

Niacinamide Serum Recommendation
Hi darling !!! Kalini i nak share serum yang
ada niacinamide ! Niacinamide ni antara ingredients dalam skincare yang famous juga tau untuk pudarkan bekas jerawat and cerahkan kulit korang Takde
pewangi semuanya natural! Then dia senang untuk pakai dan meresap ke kulit
dengan sempurna. Apa yg lagi best dia buat kulit kita makin lembut dan licin tau. Semua bahan dia 100% tak bahaya!!!Bila kita sapu dia akan meresap dalam kulit dengan sempurna. your skin feels so good I i dah try this one mmg i recommended sangat2 tau :

  • Merawat masalah kulit kering
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Merawat kulit kusam
  • Menyegarkan kulit muka
  • Kulit sentias terhidrat
  • Memelihara imuniti kulit
  • Membaiki tona kulit tidak sekata
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan
  • Mengawal minyak berlebihan di muka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hyperpigmentation serum”

Your email address will not be published.