Cleanser Strawberry Sakura

RM49.90

Hello girls !!! haa siapa kat sini malas betul nak jaga kulit muka tapi mulut nie dok bising kat gelap lah, jerawat lah, apeah itulah inilah!!! Topik skin barrier ni kan memang hot tau sebab if skin barrier korang rosak, memang sia-sia je skincare korang tau. Sebab tu kita kena cari ingredients yang memang baikuntuk heal skin barrier kita.  Focus ingredients yang boleh hydrate and soothe kulit korang. Macam i pernah cakap, hydration ni sangat penting sebab kulit kita perlukan air yang cukup untuk heal. So cleanser ni sangat sangat membantu untuk melembapkan kulit muka korang :

  • Mencegah kedutan wajah
  • Menyekatakan tona kulit
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat
  • Merawat kulit SUNBURN
  • Mencerah dan melembapkan kulit
  • Merawat skin barrier
  • Mengurangkan minyak

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cleanser Strawberry Sakura”

Your email address will not be published.