Tentang Kami

Founder Produk iCara by AMJ Rich : Nor Jannah Binti Harun

Saya terinspirasi untuk menjadi founder produk kecantikan kerana pertama  sekali saya paling suka kecantikan dan yang kedua saya suka tengok wanita-wanita yang cantik di luar sana. Jadi saya ingin membantu wanita-wanita yang tidak mempunyai keyakinan diri yang rasa macam ada kekurangan untuk memperbaiki diri di dalam dan di luar itu yang menjadi inspirasi untuk membuat produk ini.

Inspirasi yang pertama sekali saya berkeyakinan rezeki daripada Allah yang ini paling utama. Inspirasi yang kedua saya berkeyakinan dengan kualiti produk Cara ini, sebab pada saya kualiti adalah aset kita di masa akan datang.

Yang pertama kalau nak berjaya dan dapat kenal di seluruh Malaysia. Lepas itu saya kalau boleh nak pergi ke pasaran luar negara seperti Indonesia, Singapura dan Brunei. Ini harapan saya ingin sama-sama membantu pendapatan para wanita di luar sana.

Produk yang pertama keluaran kami iaitu produk kecantikan wanita luar dan dalam. Produk yang kedua ialah produk slimming berperisa teh tarik dan sangat sesuai diminum di waktu pagi dan akan nampak kesan seawal 10 hari penggunaan.